Med rikelig med kaffe og vaffelrøre samlet en liten, men engasjert gruppe aksjonister seg i dag til demonstrasjon utenfor Kiwis lokaler i Hagan Atrium.

De hadde forberedt seg godt de som i dag samlet seg til støttemarkering for Cafè Stund utenfor Kiwi i Hagan Atrium. Alle som gikk forbi fikk servert løpeseddel, kaffe og vaffel av engasjerte aksjonister.
Det var ildsjel Sverre Herlof Larsen fra Hagan som hadde trommet sammen en gjeng med ildsjeler til støttemarkering for Cafè Stund. Kafeen fikk for en stund siden beskjed fra atriumets eiere om at de ikke får fortsette å leie sitt nåværende lokale når leiekontrakten går ut. De har i stedet fått tilbud om å leie lokalene Flügger har fått beskjed om å fraflytte. Dette bytte av lokaler vi etter hva innehaver av Cafè Stund, Jarle Quist erfarer, koste rundt 2 millioner i tilpasning og andre utgifter.

Få, men angasjerte
Helt fornøyd med oppmøtet var inniativtaker Sverre Herlof Larsen ikke.
- Jeg hadde nok håpet på litt flere. Jeg skrev at vi skulle møte opp ute, så kan hende været skremte bort en del. Men den gjengen som kom var til gjengjeld utrolig engasjerte, uttalte initiativtakeren til Nittedalsavisen.
At det var en entusiastisk gjeng med aksjonister som hadde møtt opp, kunne Nittedalsavisens utsendte konstatere med selvsyn. Alle som beveget seg i nærheten av der aksjonistene sto, fikk servert både kaffe og vaffel , samt noko attåt i form av en løpeseddel.
I det Nittedalsavisen forlater steder, er det en ivrig aksjonist som ber oss oppfordre alle som vil bevare det samlingspunktet som Cafè Stund er, til å gå inn på facebook. Der leter man opp gruppen "Forum Nittedal" hvor man vil finne en underskriftsliste.