Da er line-upen til årets Bygderock klar. Noen superkjent, noen kjente og noen ukjent – sånn skal det være på Bygderock.

Årets bygderock vil bli litt annerledes enn de forrige. Dette skyldes at de midlertidig må finne nye lokaliteter. Som de fleste sikkert har fått med seg, skal det nå bygges på NUS sitt område. Men primus motor Harald gir ikke opp. Nytt festivalområde er funnet noen hundre meter lenger mor Rådhuset, på området til Bjertnes videregående. Så da er det bare å sette av lørdag 1. september.
Her er se som skal plage og forlyste nittedølene i år, og la decibelene gjalle mellom husveggene:
Valentourettes
Trenger vel ingen presentasjon. Gjorde kjempesuksess i fjor og satser på gjentakelse i år.
Bård Christiansen
Trenger heller ingen nærmere presentasjon. Slipper sin debutplate dagen før Bygderock.
The Oxydants
The Oxydants er ren, skjær pønk, kjemisk fritt for innvikla bassganger og brifete gitarsoloer. Bandet kan by på både egne låter og klassikere, samma faen det, bare det låter pønk. Her er det mye CBGB/New York-inspirerte saker, fra Velvet Underground via Television til Johnny Thunders og Ramones, men også avstikkere i både tid og sted. Stikkord er søplete gater, klubber med illeluktende dasser og øresus etter mange års herjing med trommehinnene. Medlemmene har lang fartstid i Oslo og omegns rockemiljø og har tidligere vært å se i band som Pink Dirt, The Pumps og Muzzlewhite.
Soulbær
Rvthless
Er et band fra Nittedal som har spilt sammen i 1,5 år og er i stadig utvikling. Vi har spilt på mange ulike steder i Oslo, Akershus og Oppland på legendariske steder som Blitz og snart John Dee. Vi leverer et fantastisk og engasjerende liveshow, som publikumere sent vil glemme.
Dirty Roses
Er et country/rock band fra Nittedal (Rotnes) og hagan. Vi startet for 4 år siden, men medlemmer har kommet og gått. Nå er vi hovedsakelig 3 gutter (trommer, 2 gitarer og en vokal.
Rabbagastene
Rabbagastene er et band fra Nittedal som spiller tøff rock’n roll slik rock’n roll skal spilles. Bandet spiller noe eget materiale, samt en del coverlåter som kanskje ikke er nr.1 hits, men som definitivt får fram rockefoten hos de fleste.
KÅL
KåL er et tributeband som ønsker å spre glede og moro med Knutsen og Ludvigsen sine sanger!
Infidus
Infidus - unnfanget i en kald og muggen kjeller på Oslos østkant det året 2012. Bandet består av fire karer - to på gitar/vokal pluss trommer og bass. Alle har drevet med musikk mesteparten av livet, utforsket ulike sjangre med ulike band, før vi nå endelig har funnet tonen. Ingen av medlemmene er spesielt opptatt av sjangre, men siden musikken for tiden er ganske tungt inspirert av band som Foo Fighters, Mastodon, Metallica, Tool, Killswitch Engage, og kanskje et lite hint av Slayer, så blir resultatet metall. Onde tunger ville kanskje brukt flåsete begrep som melodiøs lettmetall. Dem om det.
Steam Circus
Steam Circus er et rock– og bluesband med base i Oslo. Bandet har et variert reportoar som gjenspeiler noe av det beste av kjente og ukjente låter innenfor rock og blues de siste 50 åra.