Strie Strenger ble under mandagens møte i kommunestyret tildelt Nittedal kommunes tilgjengelighetspris for 2017.

Nittedal kommune og råd for mennesker med nedsatt funksjonshemming deler hvert år ut en tilgjengelighetspris. Prisen er ment som en påskjønnelse for en person, gruppe eller organisasjon som gjør en spesiell innsats for å tilrettelegge for mennesker med funksjonshemming.

Strie Strenger
Prisen deles ut etterskuddvis for foregående år. For 2017 ble prisen tildelt gruppa Strie Strenger for deres innsats for å sikre at personer med ulik grad av funksjonshemming får ta del i gruppas arrangementer. Leder for rådet, Arne Olsen, trakk frem at arrangementene "Rocka Romjul" og "Romjulsrock" alltid trekker fulle hus. Her er det alltid stor stemning og god musikkj. Men medlemmene i Strie Strenger har alltid sørget for å holde av plasser til en utvalg gruppe sambygdinger, nemlig bygdeungdom med nedsatt funksjonsevne. Dette setter både vi i rådet og ikke minst unbgdommene det gjelder umåtelig pris på.
- Vi er Strie Strenger en stor takk skyldig, sa Arne Olsen da han han sammen med ordfører Hilde Thorkildsen overrakte utmerkelse til bandet før kommunestyremøte.
Tilgjengelighetsprisen består av en plakett, et diplom og som seg hør og bør, blomster til prisvinnerne.

Tydelig rørt
Det var en tydelig rørt gjeng med for en gangs skyld ikke så strie strenger som møtte mannsterke opp for å motta prisen. De takket alle i rådet og de som hadde møtt opp på deres arrangementer i tidens løp. De benyttet anledningen og takket sin spesielle måte, med acappella-fremføring av en smakebit på hva de vil servere på sin aller siste Rocka Romjul torsdag 3. juledag.
Bandet vil heller ikke utelukke at de ville gjenoppstå. Som en av bandets medlemmer sa, "noen band har jo gjort det til levebrød å gjøre comeback".
Vi i nittedalsavisen.no slutter oss tikl gratulantenes rekker.

Lik Nittedalsavisen på facebook!