Pink Dirt - bandet bak det mange mener er Norges første pønksingel, er ikke død. Dette bandet, med nittedølen Atle Skift som primus motor, kan snart skryte av å ha flere liv enn katta, skal nok en gang gjenoppstå.

Da bandet Pink Dirt tok sluttakkorden på konserten på Norbikers i Oslo for litt over seks år siden, regnet nok mange med at nå, nå var det slutt. Men, som Hemingway sa det, "ryktene om min, dvs. bandets, død, er betydelig overdrevent.
Pink Dirt, mange forbinder bandet med starten på bølgen av DIY-utgivelser i 1979/80. De er kreditert som bandet som ga ut Norgeas første pønksingel i 1979. De må ha noe i nærheten av Norgesrekorden i gjenopplivingsforsøk. Det nøyaktige antallet gjenoppstandelser har snart selv vokalist Atle mistet oversikten over. Men akkurat som da bandet gjenoppsto i 2007, er det en spesiell anledning som skal til.
I 2007 var det utgivelsen av pønksamleren "Ingenting for Norge" som var grunnen. Hva kan det være nå?

Svensk band gjenforenes
Anledningen som førte til Pink Dirts gjenoppstandelse, er at det svenske pønkbandet Incest Brothers skal gjenforenes. Dette bandet var samtidige av svenske pønkstorheter som KSMB og Ebba Grön. De ble opplløst rundt 1984, men skal nå gjenforenes for en serie konserter. En av disse konsertene skal skje i Oslo på vårparten neste år, og arrangørene av konserten synes det da var morsomt å få gjenforent ett av deres samtidige norske pønkband. Valget falt da på Pink Dirt.
- Jeg kunne bare ikke si nei, sier vokalist Atle til nittedalsavisen.no. Han fortsetter med opprømt å fortelle hvor gøy det skal bli å stå på scenen igjen.

Ny bassist
Ingen Pink Dirt gjenforening uten utskiftninger i besetningen. Siden sist har bandet byttet bassist. Harald Berge var uaktuell, og da må det hyres inn ny bassist. Hvem det er, vil en hemmelighetsfull Atle ikke si noe om.
- Men jeg kan love at det er en lokal fyr som musikkmiljøet kjenner, sier han.
Bittedalsavisen vil selvfølgelig følge Pink Dirts nye bedrifter nøye og komme tilbake med utførlige rapporter.