Mye taler for at dagens kommunestyremøte blir av det minneverdige slaget. Det er tillyst fakkeltog til støtte for bevaring av både Hagen og Kirkeby skoler.

Av This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Slaget om Hagen og Kirkeby skoler går nå inn i sin sluttfase. I dag behandler kommunestyret forslaget om nedleggelse av Hagen og Kirkeby, og planene om å erstatte disse to skolene med en ny storskole på Elvetangen. Alt taler for at kommunestyret vedtar administrasjonens forslag.
Aksjonskomiteene som har kjempet en iherdig kamp for å bevare skolene, gir seg imidlertid ikke. I et siste forsøk på å bevege kommunestyret til å bevare Hagen og Kirkeby, arrangeres det et fakkeltog fra Mosenteret til kommunestyresalen. Fakkeltoget starter kl. 17.00, kommunestyremøtet starter kl. 17.30. Håpet er at de klarer å bevege og omvende ihvertfall to representanter for flertallspartiene. De to aksjonskomiteene håper så mange som mulig møter opp. Da gjerne med fakkel, men det viktigste er at folk møter, heter det fra aksjonistene. Hvorvidt det beveger ordføreren er en annen sak. Hun lot seg jo ikke påvirke av hva de ansatte mente.....
nittedalsavisen.no kommer med en større reportasje fra fakkeltoget.

Lik Nittedalsavisen på facebook!